Sint Matthias Harmonie Toneel


Laatste nieuws op

St.Matthias Facebook site


Welkom

Welkom op de afdelingssite van de Harmonie van St. Matthias Warmond.

De harmonie van St. Matthias is een wervelend orkest met leden van alle leeftijden en achtergronden. Twintigers en tachtigers ̶̶ studenten, buschauffeurs, analisten. We hebben geboren Warmonders onder de gelederen en mensen uit naburige gemeenten als Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden.
 

Ons repertoire is breed en toegankelijk, met marsen, popmuziek en bewerkingen van klassieke stukken. Ook musical- en filmmuziek staan op ons programma, evenals eigentijdse werken, die speciaal voor harmonieorkesten zijn geschreven.Door de bezetting van koperinstrumenten, saxofoons, klarinetten, hobo, fagot, dwarsfluiten en slagwerk drukt het orkest een groot scala aan nuances uit.

Op de bok staat dirigente Patrica Klock. Serieus als het moet, humoristisch als het kan, maar altijd gedreven en stimulerend. Patricia studeert aan het Haags conservatorium en introduceert regelmatig andere jonge, interessante musici als gastsolist voor onze concerten. Haar motto: fouten maken is niet erg, als je maar met passie speelt!

Elk voor- en najaar verzorgen we een sprankelend concert, daarnaast zetten we bijzondere gebeurtenissen in Warmond op muziek. Zo begeleiden we de Kerstsamenzang, de Kaagweek en andere evenementen. Ook spelen we geregeld in verzorgings- en verpleeghuizen.

Een vereniging is altijd in beweging. Er gaan leden weg, er komen nieuwe leden bij. Wilt u met ons het plezier ervaren dat samen muziek maken geeft? Heeft u het brandende verlangen om het instrument dat al een tijdje in de kast staat, weer eens op te pakken?

Kom dan vrijblijvend langs op de repetitieavond, maandags van 19.45 uur tot 21.45 uur in Het Trefpunt, Herenweg 80 te Warmond. We hebben vacatures voor verschillende instrumenten.
Orkestervaring is niet noodzakelijk. Als u dat prettig vindt, kunt u vooraf even contact opnemen via info@sintmatthias.nl.


Muzikale groeten,
Meriam Beljon
Edith Vooren

Bestuursleden Harmonie St. Matthias