Sint Matthias Harmonie Toneel

*** Save the date ***

26 mei 2018

Jubileumsfeest
100 jaar St. Matthias

Locatie:
Dekker Sport en Party
te Warmond

Entree: gratis

Laatste nieuws op

St.Matthias Facebook site


Nieuws

- maart 2018 -

Na de succesvolle uitvoeringen van Echtgenoot te huur, hebben we kennis gemaak met onze nieuwe regisseur: Sjaak van Schie. Sjaak heeft veel ervaring als speler en regisseur in Noordwijk en we zijn blij dat hij ons nu gaat helpen om mooie producties op de planken te zetten.

Als vuurdoop mag hij de regie voeren van ons jubileumstuk "Haring en Haarlak". Dit is een komisch stuk met meer dan 25 karakters! Het leent zich hierdoor uitstekend om naast de huidige leden, ook veel oud-spelers ten tonele te laten komen. Het zal dan ook een feest van herkenning zijn voor ons trouwe publiek.

Wat deze productie nog extra bijzonder maakt is de samenwerking met de Harmonie die het stuk muzikaal gaat omlijsten.

Momenteel zijn we hard bezig met de repetities. We genieten van het spelen en van de verhalen uit de oude doos. Binnenkort zal er meer informatie over het stuk op de site komen, maar zet 26 mei vast in uw agenda, want we spelen dit unieke stuk slechts één keer, tijdens het jubileumsfeest op 26 mei bij Dekker.

- oktober 2017 -

De zaak van Dirk en Simon kampt met financiële problemen. Een lening van neef Joris zou hen uit de brand helpen. Joris wil wel helpen, maar pas nadat hij de kersverse echtgenoot van dochter Ankie heeft ontmoet.
 
Er is echter helemaal geen echtgenoot. Dirk had deze verzonnen om de lening te krijgen. Hoe gaat hij zich hier uit redden? En wie komen er nog meer op visite?
 
Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kom dan kijken naar één van de drie voorstellingen.

    
     De cast van "Echtgenoot te huur"
 
De voorstellingen beginnen om 20.15 u. U bent vanaf 19.30 welkom in de foyer van het Trefpunt om vooraf een drankje te nuttigen. De voorstellingen worden onderbroken door een pauze waarin kaartjes verkocht worden voor een tombola die direct na de voorstelling gehouden wordt. U kunt hier leuke prijzen winnen.
 
De toegangsprijs is € 6,- per persoon. Deze kan bij de ingang (contant) betaald worden. Donateurs hebben gratis entree, neemt u a.u.b. wel uw donateurskaart mee. Wilt u ook graag donateur worden? Dat kan, formulieren hiervoor vindt u bij de kassa.
 
Bent u graag verzekerd van een mooie plaats? Stuurt u dan een mail met uw naam, de datum dat u wilt komen en het aantal plaatsen naar  toneelstmatthias@hotmail.nl.
U ontvangt een bevestiging zodra de reservering verwerkt is, de kaartjes zullen voor u klaar liggen bij de kassa waar u ze contant kunt betalen.

 
 
                             
_  _  _  _  _  _  _  _  _  _
 
 


 

 

Laatst gewijzigd 20 oktober 2017