Sint Matthias Harmonie Toneel
     

 Nieuws
 
- oktober 2017 -

De zaak van Dirk en Simon kampt met financiële problemen. Een lening van neef Joris zou hen uit de brand helpen. Joris wil wel helpen, maar pas nadat hij de kersverse echtgenoot van dochter Ankie heeft ontmoet.
 
Er is echter helemaal geen echtgenoot. Dirk had deze verzonnen om de lening te krijgen. Hoe gaat hij zich hier uit redden? En wie komen er nog meer op visite?
 
Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kom dan kijken naar één van de drie voorstellingen.

    
     De cast van "Echtgenoot te huur"
 
De voorstellingen beginnen om 20.15 u. U bent vanaf 19.30 welkom in de foyer van het Trefpunt om vooraf een drankje te nuttigen. De voorstellingen worden onderbroken door een pauze waarin kaartjes verkocht worden voor een tombola die direct na de voorstelling gehouden wordt. U kunt hier leuke prijzen winnen.
 
De toegangsprijs is € 6,- per persoon. Deze kan bij de ingang (contant) betaald worden. Donateurs hebben gratis entree, neemt u a.u.b. wel uw donateurskaart mee. Wilt u ook graag donateur worden? Dat kan, formulieren hiervoor vindt u bij de kassa.
 
Bent u graag verzekerd van een mooie plaats? Stuurt u dan een mail met uw naam, de datum dat u wilt komen en het aantal plaatsen naar  toneelstmatthias@hotmail.nl.
U ontvangt een bevestiging zodra de reservering verwerkt is, de kaartjes zullen voor u klaar liggen bij de kassa waar u ze contant kunt betalen.

 
 
                             
_  _  _  _  _  _  _  _  _  _
 
 


 

 

Laatst gewijzigd 20 oktober 2017