Sint Matthias Harmonie Toneel

Welkom

Heeft u zin in een lekker ontspannen avondje uit? Kom dan kijken naar een voorstelling van Sint Matthias toneel!

Toneel is onze lust en ons leven. Al jaren brengt ons toneelgezelschap mooie, grappige, ontroerende, spannende en soms zelfs spraakmakende voorstellingen ten tonele. Natuurlijk verandert de samenstelling van onze groep continu. Ervaren spelers doen het wat rustiger aan en regelmatig worden we verblijdt met nieuwe aanwas van buiten. Soms gaat het om spelers met toneelervaring buiten Warmond, maar vaak maken spelers pas bij St Matthias kennis met het toneelspelen.

Wij brengen elk voorjaar en elk najaar een stuk ten tonele. Elk stuk wordt drie keer uitgevoerd in ons mooie theater. Daarnaast treden we ook op bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld tijdens de Kaagweek. Kijk onder "Agenda" wanneer u weer van een voorstellingen kunt genieten.

Of zou u zelf graag eens op het podium staan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, er is genoeg ruimte voor uitbreiding in onze spelersgroep. Als u één van onze leden kent, kunt u hem of haar altijd om informatie vragen. Of kijk even bij "Repetities" voor aanvullende informatie.

Behalve de verversing van de spelersgroep, is ook de regie niet steeds in dezelfde hand. De laatste stukken zijn geregisseerd door één van onze eigen spelers die hierin gecoached werd door de ervaren regisseur Stan Lambregts.

Tot ziens bij één van onze voorstellingen of op een repetitie.
laatste wijziging d.d. 20 november 2017