Dirigent

Dirigent Patricia Kerkdijk

Sinds 2011 hanteert Patricia Kerkdijk de baton bij Harmonie Sint Matthias. Zij voltooide in juni 2015 haar studie HaFaBra-directie met als bijvak dwarsfluit aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en vervolgt nu haar studie met een Master.

Zij is naast St. Matthias ook werkzaam is bij Hartog Oss, Liefde voor Harmonie Roelofarendsveen en Forum Hadriani Voorburg. Tevens is ze werkzaam als muziekjuf in het basisonderwijs.

Met haar vrolijke kijk op het leven en aanmoedigende manier van samen muziek maken is het prettig spelen onder haar leiding. Van welk niveau dan ook, het gaat bovenal om de beleving en het plezier in de muziek. Elke uitvoering zet Patricia één moeilijke partituur op het programma; leuk voor wie die extra uitdaging zoekt en flink studeren voor de overige leden.

Het blijft niet bij dirigeren alleen; samen met de muziekcommissie zoekt Patricia nieuwe stukken uit, bedenkt een thema en komt met adviezen en tips over de aankleding van de concerten. Ook is ze nauw betrokken bij de toekomstplannen. Zo dirigeert ze sinds 2018 ons jeugdorkest.