Gouden Dagen gaat door

Op vrijdag 21 en 22 april spelen we volgens plan!

Zoals u misschien weet kon de voorstelling van 15 april door ziekte helaas niet doorgaan, maar de speler in kwestie is hersteld en wij ontvangen we u op 21 of 22 april graag bij onze voorstelling.

Reserveren is mogelijk tot de dag voor de voorstelling, maar u kunt ook zonder reservering naar het Trefpunt komen, waarschijnlijk zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar.

——

Dit keer spelen we met een 7 koppige cast het stuk “Gouden dagen” van Froukje Annema. Een luchtig blijspel waarin we kennis maken met Jan de Jong die Gouden Tijden verwacht te beleven in de 30 dagen durende pauze van zijn huwelijk.

Het appartement waar hij zijn toevlucht neemt heeft echter flinterdunne wandjes. Binnen een mum van tijd heeft hij van weerszijden een buurvrouw op bezoek. De dames staan hem met raad en daad terzijde en daar blijft het niet bij. En wie komt er langs als Jan in het weekend gaat vissen?

Komt dat zien tijdens één van de drie voorstellingen op 21 of 22 april!

Meer informatie vindt u in onderstaande flyer en in de Agenda. Plaatsen reserveert u via Reserveren bovenaan deze webpagina.