Reserveren Toneel

Kaartjes voor onze voorstellingen worden alleen aan de zaal verkocht. Er is in het algemeen voldoende ruimte in de zaal voor alle geïnteresseerden. U kunt dus gewoon naar de uitvoeringslocatie komen en zodra de zaal toegankelijk is, kiest u uw plekje uit en geniet u van het optreden.

Hoewel het zelden voorkomt dat er geen plaats meer is, kan de zaal bij onze toneelvoorstellingen soms goed vol lopen. Daarom bieden wij u bij onze toneelvoorstellingen de mogelijkheid om vooraf plaatsen te reserveren. Bent u dus graag verzekerd van een mooie plaats of heeft u speciale wensen? Vult u dan (uiterlijk 48 uur voor de voorstelling) onderstaand reserveringsformulier in.

Na verwerking van uw reservering krijgt u per mail een bevestiging, dit kan een paar dagen duren. Op basis van de ingevulde wensen en volgens het “wie het eerste komt, die het eerste maalt” principe, wordt voorafgaand aan de voorstelling een indeling gemaakt. Op de dag van de uitvoering hoort u bij de kassa waar u zit.

Entreekosten kunt u bij de kassa voldoen, houdt u er a.u.b. rekening mee dat betaling alleen mogelijk is met contant geld. Donateurs hoeven in het algemeen niet te betalen.

Reserveringsformulier