Trefband St. Matthias

Ons jeugdorkest in actie tijdens het koninklijk concert in 2018

Trefband St. Matthias

In mei 2017 is het jeugdorkest van St. Matthias opgericht. In september 2023 zijn een aantal jeugdleden die ook al meespeelden in het harmonieorkest gestopt met het jeugdorkest.

Door Corona zijn er twee jaar lang geen muzieklessen geweest en hadden we geen nieuwe aanwas voor het jeugdorkest. Op dit moment spelen er nog vier jeugdleden met ondersteuning van een paar volwassen leden van het harmonieorkest in het jeugdorkest. Alle vier de jeugdleden hebben ook individueel les.

De naam jeugdorkest is veranderd naar Trefband St. Matthias. Ook volwassenen zijn nu van harte welkom om mee te doen in de Trefband.

In de Trefband ontwikkelen de kinderen/volwassenen hun vaardigheden zoals muzikaliteit, samenspel, expressiviteit, goed luisteren en kijken. Ieder heeft zijn rol in de Trefband, en samen wordt er een mooi geheel van gemaakt. Je zou het kunnen vergelijken met teamsport, je kunt niet zonder elkaar. De ambitie is om langzaam maar zeker uit te groeien naar een grotere groep. Verder zal de Trefband steeds mogen optreden bij de concerten van de harmonie.

De Trefband repeteert wekelijks onder leiding van Hendrik Jan Lindhout. De repetitie is in de grote zaal van het Trefpunt op maandagavond van 18.30 uur-19.15 uur.

Kosten :

Jeugd : € 137,= per jaar

Volwassenen : € 150,= per jaar

Als je al meespeelt in de Harmonie St. Matthias : gratis

Ben jij muzikaal en vind je het leuk om mee te spelen in de Trefband, meld je dan aan! Je bent van harte welkom.

Neem voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier.