Dat was genieten, volgende week weer

Het was druk afgelopen zaterdag tijdens de première van De Erfenis van tante Bella. Terwijl de spelers stonden te trappelen om te beginnen, was het nog even wachten op de laatste bezoekers bij de kassa. Maar daarna barstte het weer los werd het toegestroomde publiek getrakteerd op een heerlijke voorstelling.

Als vanouds leidde regisseur Stam Lambregts het stuk in waarbij hij speciale aandacht vroeg Mandy Oostdam die met slechts één repetitie de door corona gevelde Judith Wijkhuizen verving als Dora. Als hij het ze niet verteld had, zou niemand het gemerkt hebben. Het publiek leefde als vanouds mee met de belevenissen van de gebroeders Duursma, de klanten en de rest van de entourage. Naast de oh’s en de ah’s vulde menig lachsalvo de zaal. Het was genieten voor zowel het publiek als de spelersgroep.

De avond vloog voorbij. Gelukkig mogen we volgende week nog twee keer! Heeft u het gemist? Of wilt u het stuk ook graag met de originele Dora zien? Kom dan kijken op vrijdag 29 of zaterdag 30 april. Dan zijn we er weer klaar voor!