Kom jij ons orkest aanvullen?

Harmonie St. Matthias zoekt nieuwe leden, kom gratis meedoen!

Om de vereniging groeiend en bloeiend te houden is harmonie St. Matthias uit Warmond op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Heb je vroeger een instrument bespeelt en wil je dat weer oppakken? Of zou je graag een instrument leren bespelen?

Dan heb je nu de kans; de hele maand juni kun je op maandagavond gratis naar onze repetitie komen van 19.45 tot 21.45u. in het Trefpunt in Warmond. Kom gezellig meedoen en ervaar of je je thuis voelt bij onze groep. Muzieklessen zijn ook mogelijk.

Sinds vorig jaar april staat harmonie St. Matthias o.l.v. dirigent Alex Thyssen. Gedreven, enthousiast en positief sturend staat hij op de bok. We spelen vaak moderne, swingende nummers van bekende artiesten of films maar ook gevoelige ballads staan regelmatig op de lessenaar. Jaarlijks geven we 2 concerten in het Trefpunt en verzorgen we buitenoptredens bij o.a. de Kaagweek en op 4 mei bij Dodenherdenking. Incidenteel brengen we een aubade of serenade aan huis.

Het orkest bestaat momenteel uit 28 volwassen leden en 6 jeugdleden. Elk instrument is welkom, maar vooral bij de trombone, hoorn en klarinet-groep is versterking gewenst en bij slagwerk.

Wordt je hier enthousiast van? Kom dan zaterdag 3 juni tussen 11.00 en 13.00 uur naar ons luisteren bij de Gemeentehaven in Warmond. Daar geven we een leuk optreden, samen met het 2e orkest van Crescendo.

Er is die ochtend iemand aanwezig waar je terecht kunt voor informatie, bij de banner van St. Matthias. Kun je 3 juni niet, kom dan op een maandagavond in juni naar onze repetitie.